E-mail | tel. 0031-(0)495 561955

Publicaties

Kwekerij Stals is een pot- en perkplanten bedrijf gelegen in het mooie Ell. In 2007 nam Maurice Stals het bedrijf over van zijn ouders en heeft de ontwikkeling en modernisering door gezet. In de kassen, maar ook buiten op de containervelden worden tal van soorten planten gekweekt. Wij maken planten voor groothandel, tuincentra, winkeliers en veilingen. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor een ruime keuze planten. Speciaal hiervoor hebben we een extra breed assortiment met o.a.  geraniums, surfinia`s, bacopa en nog veel meer.

 

 
Nieuwbouw moet rust brengen binnen het bedrijf

Artikel: Bloemisterij 28 maart 2014
Kwekerij Stals realiseert nieuwe loods en containerveld. Tegen de stroom in doet perk- en plantenteler Maurice Stals momenteel een forse investering: hij realiseert een nieuw containerveld en bouwde een nieuwe loods bij zijn bedrijf. De nieuwbouw gaat de ondernemer uit Ell gebruiken als koelruimte, voor opslag en huisvesting Ún als distributiepunt voor diverse intratuin-vestigingen. "Wellicht liggen er op dit vlak meer mogelijkheden."

Een strakke planning is een must

Artikel: Nieuwe oogst zaterdag 15 maart 2014
Kwekerij Stals probeert met een minimale arbeidsbezetting een zo hoog mogelijk rendement te halen.
Het voorjaar van 2014 is uitzonderlijk vroeg begonnen en dat betekent voor Kwekerij Stals in Ell meteen werk aan de winkel.


Smile Fotografie

Alles uit de kas halen

Artikel: Weerterland en Cranendonck, dichterbij, febr 2014
Als u de voorjaarsplant inkoopt bij een filiaal van Intratuin, komt een deel daarvan waarschijnlijk uit de kwekerij van Stals in Ell.


Kies voor eerste kwaliteit perkplanten

Omdat kwekerij Stals veel waarde hecht aan de kwaliteit van de plant kiest u ook voor de beste perkplanten. Het assortiment is zeer uitgebreid en bij Kwekerij stals kunt u zelf de planten uitzoeken die u wenst. De keuze is aan u... Er is altijd personeel in de kassen die u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleurcombinaties, hoe de planten te verzorgen etc. Bent u nieuwsgierig geworden. Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze kassen.


"Ik wil ieder jaar een stapje vooruit"

artikel: Land & Vee weekblad 25-04-2003
De perkplantenkwekerij van de familie Stals is een van de weinige glastuinbouwbedrijven in de omgeving van Ell. Het bedrijf is flink in ontwikkeling. Maurice Stals timmert samen met zijn ouders volop aan de weg. Om een uitgebreider assortiment te kunnen telen en grotere aantallen te kunnen leveren is het bedrijf onlangs met bijna een halve hectare uitgebreid......                                                                                           

 

"Je hoeft zelf niet eens zo heel goed te zijn"

Artikel Aktua Tuinbouwspecial
Maurice Stals, perkplantenteler uit Ell, heeft al twee bewogen zelfstandige jaren achter de rug. Een bedrijfsovername, de renovatie en uitbreiding van glasopstanden en de omzetting naar een BV-structuur......


 


Smile Fotografie